Over mij

Mijn naam is Serge de Beer. Als ontwikkelaar en videospecialist hou ik mij al meer dan 30 jaar bezig met het verbeteren en ondersteunen van leren & presteren, met behulp van technologie.

Mijn achtergrond ligt in de mediawereld, waar ik heb geleerd om beeld & geluid te optimaliseren voor diverse doelgroepen. In die tijd heb ik niet alleen televisie gemaakt, maar ook heel veel instructie- en voorlichtingsvideo’s.

Ik ben opgeleid als docent techniek aan de Hogeschool Utrecht. Daar heb ik geleerd hoe je effectief technische kennis en vaardigheden kunt trainen. Dit heb ik zowel gedaan studenten en professionals.

Omdat de tools die beschikbaar zijn op de markt niet altijd voldeden aan mijn wensen, ben ik zelf educatieve- en performance support tools gaan ontwikkelen. Deze tools worden gebruikt binnen tientallen scholen en andere organisaties.

Sinds 2017 ben ik begonnen met het toepassen van AI. Ik denk dat deze technologie ongekende mogelijkheden heeft. We kunnen we dingen mee realiseren waar we vroeger in onderwijs en opleiden alleen maar van konden dromen…